logo
Welkom bij Diëtistenpraktijk Gericht Op Gewicht

Gericht Op Gewicht, diëtistenpraktijk

Welkom op de site van Gericht Op Gewicht,  een diëtistenpraktijk in Gouda.

Hier krijgt u deskundige begeleiding van diëtist Janine Dolk. Al uw vragen over eet-, gewichts- en voedingsproblemen bij gezondheid en (psychische) ziekte kunt u bespreken. 

Wilt u afvallen, of heeft u geen eetlust en valt u juist onbedoeld af? Heeft de overgang een negatieve invloed op uw stemming en eetgedrag? Wilt  u vat krijgen op uw eetbuien? Of heeft u te kampen met psychische problemen  waardoor het  lastig is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen? Wilt u werken aan uw te hoge bloeddruk, cholesterolgehalte, of aan verbetering van uw bloedsuikergehalte? Misschien vraagt u zich af of uw levenswijze wel gezond is en wilt u daar advies over? 
Dit zijn allemaal vragen waarvoor u bij Gericht Op Gewicht terecht kunt.


Door middel van individuele coachende gesprekken wordt u op weg geholpen om weer evenwicht te krijgen in uw eet- en beweeggedrag én balans in uw gewicht. Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk om samen met een maatje aan de slag te gaan.

Kijk op deze site en lees meer over de aanpak van de diëtist, over de verschillende vormen van begeleiding, over de kosten en vergoedingsmogelijkheden. Via " Nieuws" wordt u op de hoogte gehouden van de actualiteit, voedings-informatie, boekrecensies, enzovoort.  

Meer weten? Neem gerust contact op.

 

Graag tot ziens bij Gericht Op Gewicht.   

 

nvd_lid_logo